Kappersgroothandel – Greenest Cosmetics

De beste biologische kappersproducten op de meest natuurlijke en duurzame manier. Zorgt gegarandeerd voor verzorgd en glanzend haar, gezond haar én een gezonde hoofdhuid.

Er goed uit zien geeft je ook een goed en gelukkig gevoel. Niet voor niets kennen we de uitspraak ‘als je haar maar goed zit’. Voeding en hydratatie is belangrijk voor een prachtige bos haar. Maar minstens zo belangrijk is het dat de hoofdhuid in balans is.

Goede kappersproducten zorgen voor verzorgd, gezond haar dat prachtig glanst. Gezond haar breekt minder snel en door de hoge elasticiteit voelt het vol aan. Overstappen op biologische en natuurlijke haarverzorging is voor velen de eerste stap naar deze optimale haarconditie. Authentieke, natuurlijke haarverzorging is gericht op zachte, maar tegelijk functionele producten. In het groothandel assortiment van Greenest Cosmetics zitten uitsluitend kappersproducten met pure ingrediënten. Deze producten zijn gekozen om het haar te verwennen, voeden, verzorgen en de conditie van de hoofdhuid te verbeteren.

Groothandel assortiment kappersproducten

natuurlijke kappersproducten

Zijn biologische en natuurlijke kappersproducten effectief?

Biologische en natuurlijke ingrediënten hebben veel potentie – ook in professionele haarverzorging. Denk bijvoorbeeld aan pure oliën, bloemen- of kruidenextracten, natuurlijke kleien of zouten. Deze waardevolle ingrediënten zitten vol voedingsstoffen die perfect zijn in haarverzorging.

Door het variëren in ingrediënten krijgen de producten precies de eigenschappen die voldoen aan de behoeften van verschillende haar- en hoofdhuid types. Van producten voor krullend haar tot een problematische hoofdhuid.

En het beste van alles; deze pure producten zorgen voor het behoud van prachtig gezond haar! Behandel het haar met respect voor het biologische welzijn van het haar en de hoofdhuid – zonder het milieu of de biodiversiteit te belasten

Dit verstaan wij onder natuurlijke kappersproducten 

Wanneer je het hebt over natuurlijke kappersproducten verstaan sommigen hieronder: natuurlijk ogende resultaten na gebruik. Voor anderen betekent natuurlijke haarverzorging het gebruik van uitsluitend vaste producten in plaats van vloeibaar. Zoals bijvoorbeeld een shampoo bar of conditioner bar. Weer een ander bedoelt met natuurlijke haarverzorging totaal geen gebruik van haarverzorgingsproducten, ook wel de ‘no-poo methode’ genoemd. Ook kan de term ‘biologisch’ voor producten verschillend gebruikt worden. Er is geen sprake van goed of fout. Wel vinden we het belangrijk uit te leggen wat de termen ‘natuurlijk’, ‘biologisch’ en ‘duurzaam’ in ons groothandel assortiment kappersproducten betekenen. 

puur en natuurlijk

Natuurlijke Haarverzorging

Voor ons betekent natuurlijke haarverzorging; het gebruik van producten die alleen onverdunde ingrediënten bevatten. Zoals voedzame biologische oliën, mineralenrijke kleien, biologische plantenextracten en proteïnerijke plantaardige poeders. De bestanddelen zijn gecombineerd met nieuwe natuurlijke en duurzame innovaties van groene wetenschap, hoog presterend en biologisch afbreekbaar.

Onze definitie van natuurlijke haarverzorging houdt ook in dat de kappersproducten in ons groothandel assortiment op duurzame manier worden geproduceerd en de verpakkingen recyclebaar en zero waste zijn. 

Biologische Haarverzorging

Als we het woord biologisch gebruiken, betekent dit dat de ingrediënten in de haarverzorging voor 95% – 100% biologisch gecertificeerd zijn. De mogelijke overige 5% zijn ecocert-gecertificeerde ingrediënten zoals klei, mineralen en pigmenten. Of een groene innovatie, die volledig natuurlijk is maar niet officieel gecertificeerd kan worden als biologisch. Daarnaast moet blijken dat de kappersproducten door middel van een ecologisch proces zijn gemaakt en dat de verpakkingen recyclebaar of zelfs composteerbaar zijn. 

Al onze biologische shampoo bars zijn vrij van sulfaten, siliconen, palmolie, conserveermiddelen en synthetische parfums.

Duurzame kappersproducten

Duurzame Kappersproducten

Duurzaamheid is een groeiende markt trend. Het beïnvloedt steeds meer onze consumptiepatronen en daardoor groeit ook het gebruik van professionele producten.

Wat duurzaamheid van natuurlijke en biologische producten betreft, zijn onze vaste producten koplopers. De productie kost veel minder water dan een vloeibaar alternatief en bovendien kunnen ze worden verpakt in 100% recyclebare kartonnen dozen. Alle shampoo- en conditioner bars in onze kappersgroothandel zijn biologisch afbreekbaar, vrij van twijfelachtige chemicaliën, veganistisch en verantwoord geproduceerd.

En ze gaan ook nog eens super lang mee!

Aanbod kappersgroothandel

Het aanbod kappersgroothandel van Greenest Cosmetics bevat een uitgebreide selectie van zorgvuldig geselecteerde, schone producten. Zoals biologische shampoo bars, natuurlijke shampoo bars en natuurlijke conditioners die perfect passen bij een natuurlijke haarverzorging. Elk product heeft onze strenge selectieprocedure doorlopen, zodat we zeker weten dat de producten voldoen aan onze criteria.

Je kunt ervan uitgaan dat alle haarproducten in ons assortiment vrij zijn van schadelijke stoffen zoals; parabenen of andere sterke conserveringsmiddelen, siliconen, plastic, harde oppervlakte-actieve stoffen zoals SLS en SLES, Ftalaten, of ingrediënten die op dieren zijn getest.

Bij de productselectie van Greenest Cosmetics, is één criteria ‘Effectief’. Daarom zijn de groothandel haarverzorgingsproducten zo veel mogelijk in vaste vorm, zoals conditioners of shampoo bars. Deze gaan langer mee omdat ze onverdund zijn en ze bevatten niets anders dan actieve ingrediënten. Dankzij de stevige vorm kunnen ze volledig onbewerkte biologische grondstoffen bevatten. Dit brengt de gewenste voeding en verzorging direct op het haar en hoofdhuid.

biologische kappersproducten

Biologische kappersproducten; Shampoo bars 

Biologische shampoo bars zijn de meest natuurlijke en duurzame vorm van haarverzorging. Ten eerste omdat ze gemaakt zijn van prachtige biologische ingrediënten van verantwoorde bronnen. Verder worden ze verkocht in recyclebare papieren verpakkingen.

Het is even wennen, maar de meeste mensen die overstappen naar een biologische shampoo bar willen niet meer anders. Onze bars zijn zacht voor haar en hoofdhuid.

Shampoo bars brengen het haar in balans, voeden en verzorgen. Daardoor kan het haar zijn conditie, glans en volledige haarstructuur behouden. Vaak is de verbetering zo sterk dat stylingproducten overbodig zijn.

Biologische haarspoelingen

In ons groothandel shampoo bars assortiment kunnen biologische haarspoelingen natuurlijk niet ontbreken. Haarspoeling op basis van wilde kruiden en biologische ingrediënten zijn de puurste manier om haar te conditioneren en voeden. Biologische haarspoelingen zijn onverdunde producten die het haar glanzend en licht maken. Er wordt gezegd dat ze de geheime oplossing zijn voor bijna alle soorten hoofdhuidproblemen, van roos tot haarverlies.

Natuurlijke kappersproducten

Natuurlijke shampoo bars zijn perfect voor mensen die graag duurzame, zero waste en natuurlijke haarproducten gebruiken. Natuurlijke shampoo bars combineren zowel natuurlijke als biologische gecertificeerde ingrediënten. Hierdoor schuimen ze rijk en geven het haar een grondige, maar zachte wasbeurt.

Het voedt niet alleen, maar verzorgd het haar en de hoofdhuid terwijl het de natuurlijke balans respecteert. Veel mensen die natuurlijke haarproducten gebruiken, merken dat de conditie van hun haar verbetert; het ziet er gezond en glanzend uit en hoeft minder vaak gewassen te worden

Natuurlijke conditioners 

Na het wassen van het haar is een natuurlijke conditioner meestal de tweede stap. Het doel van een natuurlijke conditioner is effectieve verzorging waardoor het haar zachter en makkelijker te hanteren wordt. Onze natuurlijke conditioners zorgen voor een intensieve verzorging en gaan erg lang mee. Ze zitten bomvol waardevolle voedingsstoffen die het haar vitaal en glanzend houden.

Duurzame kapper accessoires

Bekijk ook onze duurzame cosmetica accessoires om de haarverzorging compleet te maken. De collectie duurzame kapper accessoires bevatten gecertificeerde bamboe producten zoals kammen en borstels. Hiermee komen de natuurlijke haarproducten het best tot zijn recht.

natuurlijke kappersgroothandel

Onze pure haarproducten zorgen voor gezond haar dat glanst! Tegelijkertijd dragen deze producten ook verantwoordelijkheid voor het milieu. Wil jij onze prachtige biologische shampoo bars, conditioners of bamboo kapper accessoires in je haarsalon of winkel? Neem dan vrijblijvend contact op met natuurlijke haarproducten groothandel, Greenest Cosmetics.