Dé beauty groothandel met biologische cosmetica

Beauty Groothandel Greenest Cosmetics

Wij bij Greenest Cosmetics geloven in natuurlijke schoonheid en prachtige beauty producten die zorgen voor de huid, onze eigen gezondheid en de toekomst van onze planeet. Hier dragen we aan bij door ons aanbod effectieve, biologische en hoogwaardige cosmetica. We zijn een milieubewuste cosmetica groothandel voor beauty professionals, schoonheidsspecialiste, kappers, salons, webshops en bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

“Greenest Cosmetics is een beauty groothandel met eerlijke en natuurlijke cosmetica.

Beauty groothandel natuurlijke producten

Greenest Cosmetics is opgericht om biologische cosmetica producten van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden en onze passie voor natuurlijke schoonheid te verspreiden. Omdat we waarde hechten aan de toekomst en onze verantwoordelijkheid willen dragen, zijn de beauty producten in ons groothandel assortiment op de meest klimaatbewuste manier gemaakt. 

Om de best mogelijke producten te kunnen aanbieden, hebben we uitgebreid werk verricht. We zorgen ervoor dat elk beautyproduct in ons assortiment naast zuiverheid de gewenste resultaten biedt en daarom voldoet aan de wensen van zelfs de meest kritische klanten. 

Cosmetica groothandel met een holistische aanpak

Wij bieden cosmetica producten aan die het algehele welzijn bevorderen en elk huidtype waardevolle biologische voedingsstoffen biedt. Zoals onze huid en lichaam verdient én nodig heeft. 

We houden van de natuur en haar waardevolle verzorgende eigenschappen, prachtige biologische ingrediënten die zich vormen tot unieke schoonheidsproducten. We vinden het een eer deze te kunnen gebruiken als onderdeel van de dagelijkse beauty routine. Denk aan huidvriendelijke biologische oliën, boters, gewassen, kruiden, bessen- en bloemenextracten. Bestanddelen vol kostbare bioactieve stoffen zoals antioxidanten, vitamines, mineralen, enzymen en essentiële vetzuren, waarvan de effectiviteit en huidverzorgende eigenschappen zijn bewezen. 

Door deze hoogwaardige en effectieve ingrediënten te combineren met de nieuwste natuurlijke innovaties van groene wetenschap, kunnen we als beautyleverancier hoge kwaliteit garanderen van elk product in ons assortiment. Voor een effectief, langdurig en puur resultaat. Eerlijk tegenover je klanten, jezelf én de natuur.

Populaire Producten

Wat natuurlijke cosmetica voor ons betekent?

Aangezien ‘natuurlijke cosmetica’ geen gereguleerde term is, willen we graag uitleggen hoe wij deze term definiëren. Natuurlijke cosmetica betekent voor ons dat de producten gemaakt zijn van zo puur mogelijke grondstoffen. Dit soort ingrediënten zijn gecertificeerd biologische ingrediënten, wild gegroeid ingrediënten of ecocert-gecertificeerde ingrediënten. Hierdoor is de hoeveelheid verwerkte grondstoffen in het product zo klein mogelijk.

Als groothandel in natuurlijke cosmetica staan we achter onze woorden en sluiten geen compromis als het gaat om de term ‘natuurlijk’. Naast schone ingrediënten zijn de producten in ons assortiment niet getest op dieren. Uiteraard bevat geen enkele van onze producten schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld onnodige vulstoffen en additieven, genetisch gemodificeerde ingrediënten, plastics  (ons assortiment is 100% micro- en vloeibare plasticvrij), aluminium, siliconen, synthetische kleurstoffen, chemische UV-filters of formaldehyde-scavengers. 

“Natuurlijke cosmetica houdt voor ons in dat de producten zo zuiver mogelijk zijn en huid, lichaam, omgeving en milieu niet belasten.”

Beautyleverancier biologische cosmetica

Natuurlijke schoonheid is voor ons als beautyleverancier meer dan een visie. We zijn er sterk van overtuigd dat biologisch de sleutel is in cosmetische formuleringen. Dit omdat het de concepten van duurzame schoonheid en welzijn van mens en natuur samenbrengt. 

In het algemeen kunnen biologische ingrediënten een veel hoger niveau van presterende voedingsstoffen voor de huid bieden. Een schone en gecontroleerde productie zorgt ervoor dat de ingrediënten geen residuen bevatten van bijvoorbeeld pesticiden die in de teelt worden gebruikt. 

Er is een verschil tussen natuurlijke cosmetica producten en biologische producten. De term biologisch heeft een striktere definitie dan natuurlijk en verwijst naar gecertificeerde biologische ingrediënten van schoonheidsproducten, die zijn geteeld zonder pesticiden, agressieve chemicaliën, kunstmest of GMO.

Cosmetica groothandel wat biologisch voor ons betekent?

Er wordt gezegd dat een beauty product biologisch genoemd kan worden wanneer deze 95-100% biologisch gecertificeerde ingrediënten bevat. Daarnaast moeten deze ingrediënten onder gecontroleerde omstandigheden gekweekt worden. Dit betekent dat de grondstofproducent zich ertoe committeert volgens biologische landbouw te werken. Biologische landbouw draagt bij aan het welzijn van zowel mens als milieu. Door te zorgen voor evenwicht, productiviteit en biodiversiteit op de lange termijn. Het biedt zelfs kansen om de sociale rechtvaardigheid te bevorderen.

Zoals genoemd zijn biologische planten, kruiden en bessen rijke bronnen van kostbare en voedzame bioactieve stoffen, antioxidanten, vitamines, mineralen, enzymen en essentiële vetzuren. Deze staan bekend om de heilzame effecten op de huid. Wanneer deze stoffen in contact komen met de huid zorgen hun vele voordelige eigenschappen voor een stralende, gladde en evenwichtige huid en langdurige beauty resultaten. Dit vinden we onmisbaar in de producten van ons biologisch groothandel assortiment.

Biologische beautyleverancier

Wanneer het aankomt op biologische cosmetica zeggen wij “more is more”. Daarom bestaat het assortiment van Greenest Cosmetics uit een groot aantal beauty producten met alleen 100% biologische ingrediënten. We zijn trots dat ons assortiment het meest biologische op de cosmetische markt is. 

“Het echte voordeel van biologische cosmetica is de zuiverheid, veiligheid en effectiviteit van hun ingrediënten”

Beauty Groothandel in duurzame en milieuvriendelijke cosmetica

Greenest Cosmetics is toegewijd aan de natuur en natuurlijke schoonheid. Dit omvat ook duurzaamheid en bewustzijn over cosmetica consumptie. Hiermee bedoelen we het besef van hoe onze consumptie de samenleving als geheel beïnvloedt. De impact die we hebben op deze prachtige aarde, wat voor soort leven we willen in de komende 20 jaar en wat we achterlaten voor toekomstige generaties.

Voor ons als beautyleverancier is duurzaamheid niet zomaar een trend. We zijn van mening dat klimaatbewuste, cosmetische keuzes bijdragen aan langdurige voordelen van een ieder van ons. Duurzaamheid zorgt voor de gezondheid, diversiteit en biocapaciteit van het milieu, ondersteunt het welzijn en gezondheid van individuen en gemeenschappen. Ook bevordert het een betere economie met weinig afval en vervuiling, minder uitstoot, meer banen en een betere verdeling van welvaart.

Cosmetica groothandel met een duurzame mindset

We letten op de oorsprong van het cosmeticaproduct, de ingrediënten, de biologische afbreekbaarheid, het verpakkingsmateriaal, de productieketen en transport. We kijken ook naar de eerlijkheid van producenten, of ze duurzame waarden respecteren en in hoeverre ze biodiversiteit koesteren en klimaatbewuste consumptie bevorderen. 

Kiezen voor duurzaamheid is niet altijd makkelijk en er zijn zeker uitdagingen om volledig voor groen te gaan. De eerste stap is het openstellen en bereidheid tot verandering. Al onze acties zijn zichtbaar en transparant. Door onze zorgvuldige selectie beloven we dat je niet alleen een groen verhaal verteld, maar ook daadwerkelijk groen doet. 

“Klimaatbewuste, oftewel duurzame en milieuvriendelijke cosmetica, biedt langdurige schoonheid voor iedereen. “

groothandel-cosmetica

Beautyleverancier Greenest Cosmetics Assortiment

“Bijna 200 effectieve beauty producten die passen in dagelijks en bewust gebruik van cosmetica. “

Ons groothandel assortiment bestaat uit biologische huidverzorging tot professionele make-up. Ze zijn geschikt voor iedereen die natuurlijk schoonheid omarmt, zoals;

 • beauty professionals
 • schoonheidsspecialiste
 • kapsalons en kapperswinkels
 • schoonheidssalons
 • duurzame eco webshops
 • online beauty winkels

Ons groothandel cosmetica assortiment is onderverdeeld in zeven categorieën: 

Categorieën:

 1. gezichtsverzorging – schoonheidsspecialiste groothandel 
 2. huidverzorging – beauty professional
 3. haarverzorging – kappersgroothandel, kappersproducten
 4. makeup – groothandel beautyproducten
 5. duurzame beauty tools – cosmetica professional
 6. aromatherapie – parfum groothandel
 7. salon artikelen – groothandel schoonheidssalon
greenest-cosmetics-contact

Door te kiezen voor het beauty assortiment van Greenest Cosmetics, kies je voor eerlijke en natuurlijke schoonheid. Elk product uit ons schoonheidsspecialiste groothandel assortiment kan per stuk besteld worden. Je kunt een selectie maken dat het best past bij jouw behoeften, die van je vak en klanten. 

Vragen over het cosmetica groothandel assortiment van Greenest Cosmetics?