Aromatherapie groothandel

Pure en biologische essentiële oliën en parfums voor therapeutische behandelingen, massages en huidverzorging

We bewonderen diegene die het geheim van aromatherapie hebben gevonden en weten hoe te profiteren van de eindeloze mogelijkheden. In het assortiment van Greenest Cosmetics vind je pure en biologische essentiële oliën en aromatherapeutische producten. Ze kunnen gebruikt worden als onderdeel van holistische en verwennende behandelingen – voor huid, lichaam en geest.

Populaire aromatherapie producten

Klik afbeeldingen en lees meer over producten

 De kracht van aromatherapie

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie, ofwel essentiële olie. De essentiële oliën in ons parfum groothandel assortiment zijn perfect geschikt voor aromatherapie. Het gebruik van deze geuren heeft een diepere betekenis en zijn bekend om hun holistische en therapeutische effecten. Ook wordt essentiële olie vaak gebruikt om biologische cosmetica te verrijken met hun werking en geur. 

Aromatherapie maakt gebruik van waardevolle plantenextracten. Etherische oliën kunnen worden gebruikt voor een natuurlijke en holistische behandeling. Voor het harmoniseren van lichaam, huid en geest en verbetering van de verbinding hiertussen. De effectiviteit van aromatherapie is gebaseerd op pure etherische oliën die zijn gemaakt van verschillende bladeren, wortels, zaden, bloemen en andere delen van planten.

Leverancier van aromatherapie producten
Aromatherapie groothandel voor beauty professionals

Authentieke Aromatherapie

Authentieke en pure etherische oliën zijn harmonieus en bevatten tientallen unieke bio-chemische componenten. Deze kunnen verschillende positieve effecten bieden zoals; ontspannen, kalmeren, stimuleren en het geven van energie. Naarmate de positieve effecten van alternatieve gezondheidsbehandelingen en traditionele remedies steeds meer ontdekt worden, neemt ook het gebruik van etherische oliën toe. Niet alleen als toevoeging in verzorgingsproducten maar ook voor aromatherapie technieken zoals aromatherapeutische massage, reflexpunten, inademing middels een diffuser en aromatherapeutisch baden.

Iedereen kan aromatherapie producten gebruiken en verkopen maar als aromatherapeut of het aanbieden van aromatherapeutische behandelingen, moet een diploma aromatherapeut worden behaald. Bij het gebruik van etherische oliën voor therapeutische doeleinden, is het belangrijk om de verschillende eigenschappen en het potentieel van de oliën te kennen. Dit om het gewenste resultaat te bereiken, bijwerkingen te vermijden en vooral te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van klanten.

Etherische – essentiële oliën

Etherische, oftewel essentiële oliën kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld perfect als toevoeging in diffusers, massage oliën of compressies. Op deze manier kunnen de waardevolle en natuurlijke genezende eigenschappen onderdeel zijn van huidverzorging, lichaamsverzorging of een ander type behandeling.

Onze etherische oliën zijn alleen puur en authentiek. Ze worden verkregen uit een enkele plantensoort. Er worden geen chemische extensies toegevoegd en ze zijn niet gestandaardiseerd door het toevoegen of verwijderen van ingrediënten. Dit is waarom je in ons parfum groothandel assortiment alleen pure, onverdunde en biologische etherische oliën vindt. 

Naast etherische oliën bevat ons parfum groothandel assortiment verschillende verzorgingsproducten waarvan de biologische ingrediënten en pure etherische oliën de huid verwennen en een positief effect kunnen hebben op het holistische welzijn. Zoals heerlijk geurende body scrubs, aromatherapeutische zepen en unieke parfum oliën. Deze aromatherapie producten kunnen dagelijks worden gebruikt als onderdeel van de bewuste beauty routine. Of op het moment wanneer er behoefte is aan pure verzorging die huid, lichaam en geest ondersteunt en in balans brengt.

Ideale basisoliën met etherische oliën

De basisolie, ook wel draagolie genoemd, is onbewerkt en zuiver. Deze biologische oliën zijn dragers voor de etherische oliën en zijn een goede basis voor natuurlijke massageolie, als een verzorgende huidolie en bij het toepassen van aromatherapie. 

Parfum groothandel assortiment

Ons aromatherapie assortiment is aangevuld met natuurlijke parfum oliën. Ze zijn een zacht en verzorgend alternatief voor synthetische parfums. Gemaakt van biologische en natuurlijke oliën. Het parfum groothandel assortiment van Greenest Cosmetics bevat zowel pure biologische essentiële oliën als andere aromatherapeutische producten. Zoals je weet, streven we naar een zo puur mogelijke selectie van onze producten. Daarbij letten we erop dat ze op klimaatbewuste manier geproduceerd zijn en hoog presterende eigenschappen bevatten. Zo zijn we er zeker van dat de producten in ons parfum groothandel assortiment voldoen aan de verwachtingen van zowel professionals als hun klanten. Lees hier meer over de selectieprocedure van onze producten.

parfum-groothandel-assortiment

Greenest Cosmetics is een milieubewuste cosmetica groothandel voor beauty professionals, schoonheidsspecialiste, kappers, salons, webshops en bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.