Dé groothandel schoonheidssalon met biologisch assortiment

Bestel hier de hoogwaardige en effectieve cosmetica geschikt voor alle soorten behandelingen

Ook, en waarschijnlijk wel juíst, in een salon wil je producten van een schoonheidsspecialiste groothandel met een puur en biologisch aanbod. Omdat je voor je klanten de beste producten wil; effectieve en hoogwaardige cosmetica die de natuurlijke schoonheid ondersteunt. Producten die het algehele welzijn bevorderen en waardevolle eigenschappen bieden voor elk huidtype. Precies wat je klanten nodig hebben.

Waarom biologische en duurzame producten omzetverhogend zijn voor je salon?

ontdek ons biologisch schoonheidsspecialiste groothandel

Als schoonheidsspecialiste verkoop je meer dan alleen een behandeling of product. Mensen komen naar een salon voor een complete beleving; een verhaal. Onze groothandel schoonheidssalon producten zorgen voor een complete beauty en wellness ervaring. Deze cosmetica draagt niet alleen bij aan het algehele welzijn, gezondheid en huidverzorging, óók aan een betere wereld. Onze groothandel schoonheidssalon producten zijn namelijk op de meest klimaatbewuste manier geproduceerd.

Met ons assortiment ben je gegarandeerd van uitstekende resultaten én een goed verhaal. Eerlijke, zuivere producten die alleen uit hoogwaardige en effectieve ingrediënten bestaan, niets meer en niets minder. Met biologische en natuurlijke cosmetica onderscheid je je positief ten opzichte van andere salons. Zelfs de meest kritische klanten zullen verliefd worden op de skin loving resultaten.

Er is steeds meer vraag naar eerlijke producten. Veel merken willen gebruik maken van deze trend en brengen cosmetica op de markt die helemaal niet zo ‘groen’ zijn als beweerd wordt. Ze kunnen zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid, de huid irriteren of poriën verstoppen. 

Met ons schoonheidsspecialiste groothandel assortiment weet je zeker dat je niet alleen ‘groen’ praat, maar ook daadwerkelijk groen doet. Je klanten merken dit aan de resultaten. Je creëert met deze producten een plek waar wellness en huidverbetering samen komen. 

Ons uitgebreide assortiment omvat de volgende productcategorieën

Groothandel schoonheidssalon – Wat natuurlijk en biologisch voor ons betekent?

Als we het woord biologisch gebruiken, betekent dit dat de ingrediënten in de biologische producten voor 95% – 100% biologisch zijn. De mogelijke overige 5% zijn ecocert-gecertificeerde ingrediënten zoals klei, mineralen en pigmenten. Of een groene innovatie, die volledig natuurlijk is maar niet officieel gecertificeerd kan worden als biologisch. 

Als schoonheidsspecialiste groothandel in natuurlijke cosmetica staan we achter onze woorden en sluiten geen compromis als het gaat om de term ‘natuurlijk’. Naast schone ingrediënten zijn de producten in ons assortiment niet getest op dieren. Uiteraard bevat geen enkele van onze producten schadelijke stoffen zoals bijvoorbeeld onnodige vulstoffen en additieven, genetisch gemodificeerde ingrediënten, plastics (ons assortiment is 100% micro- en vloeibare plasticvrij), aluminium, siliconen, chemische UV-filters of formaldehyde-scavengers. 

ons groothandel schoonheidssalon bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd aanbod

Beste van Biologische Beauty

schoonheidsspecialiste

Assortiment groothandel schoonheidssalon

Ons groothandel schoonheissalon assortiment bestaat uit een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd aanbod. De cosmeticaproducten bevatten stuk voor stuk schone en actieve ingrediënten. Elk product heeft onze  selectieprocedure doorlopen; zodat we zeker weten dat ze effectief en puur zijn. Daarnaast gaan de producten lang mee en zijn ze verpakt in recyclebare verpakkingen. Uiteraard vegan en vrij van dierproeven. Eigenschappen waardoor je klanten er keer op keer verliefd op zullen worden!

Schoonheidsspecialiste groothandel huidverzorging

Ons assortiment huidverzorging bestaat uit producten die zo zuiver mogelijk zijn en effectief zonder de huid, lichaam, omgeving of milieu te belasten. Ze zijn verdeeld in verschillende categorieën gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Alles dat nodig is voor een skin-loving en resultaatgerichte beauty behandeling. 

“De hoog presterende producten zijn uitstekend geschikt voor elke beautyprofessional en zijn een ware toevoeging voor de salon”

Schoonheidsspecialiste groothandel make up

Ons natuurlijk make up assortiment bevat een uitgebreide selectie van échte en eerlijke producten. Deze bestaan uit fascinerende kostbare ingrediënten en pigmentrijke formules. Daarmee voldoen onze groothandel make up producten aan de behoeften van zowel professionals als hun kwaliteitsbewuste klanten.

Onze hoogwaardige, multifunctionele en pigmentrijke make up producten zijn verdeeld in verschillende tinten en categorieën; 

Ons makeup groothandel assortiment is aangevuld met duurzame cosmetica accessoires, duurzame en plasticvrije kwasten die de make up perfect aanbrengen en verspreiden. 

Schoonheidsspecialiste-make-up
Schoonheidsspecialiste groothandel assortiment is perfect geschikt voor aromatherapie

Schoonheidsspecialiste groothandel aromatherapie

De etherische oftewel essentiële oliën in ons parfum groothandel assortiment zijn perfect geschikt voor aromatherapie. De oliën kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld perfect als toevoeging in diffusers, massage oliën of compressies. Op deze manier kunnen de waardevolle en natuurlijke genezende eigenschappen onderdeel zijn van huidverzorging, lichaamsverzorging of een ander type salonbehandeling.

Het parfum groothandel assortiment van Greenest Cosmetics bevat ook aromatherapeutische producten en verschillende verzorgingsproducten, waarvan de biologische ingrediënten en pure etherische oliën de huid verwennen en een positief effect kunnen hebben op het holistische welzijn. Zoals heerlijk geurende body scrubs, aromatherapeutische zepen en unieke parfum oliën

Benieuwd welke producten het best bij jouw salon passen?