Welkom bij Greenest Cosmetics –

Je Bewuste Beauty Partner

Bij Greenest Cosmetics geloven we in natuurlijke schoonheid en prachtige beauty producten die zorgen voor onze huid, gezondheid en de toekomst van onze planeet. Met ons professioneel geselecteerd aanbod van bewuste, biologische en hoogwaardige cosmetica dragen we hieraan bij.

Ons assortiment bestaat uit bijna 200 beauty producten – van biologische gezichtsverzorging tot professionele make-up.

Greenest Cosmetics is cosmetica distributeur voor Nederland, België en Luxembourg in biologische en natuurlijke beautyproducten. Wij leveren voor beauty professionals, schoonheidsspecialiste, kappers, salons, webshops en voor bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

Cosmetica professional in pure beauty

We zijn vereerd te werken met producten en merken van schoonheidsproducten die gelijkgestemde waarden hebben en verantwoord denken met ons delen. We hebben uitgebreid werk verricht om ervoor te zorgen dat de producten in ons cosmetica groothandel assortiment niet alleen natuurlijk maar ook echt functioneel zijn. Zo zorgen wij dat onze merken van schoonheidsproducten voldoen aan de wensen van zelfs de meest kritische klanten en perfect geschikt zijn voor de cosmetica professional. 

Wat ons onderscheid als beauty groothandel, is dat we letten op wat de producten bevatten en welke effecten de grondstof op de huid heeft. We zijn dus niet tevreden met groothandel producten simpelweg omdat de merken natuurlijke cosmetica bieden of veganistisch zijn. 

We kijken naar de merken als geheel en willen dat de producten zoveel mogelijk pure grondstoffen en bioactieve componenten bevatten. Hierdoor zijn we verzekerd van cosmetica producten die bijzonder verzorgend en waardevol zijn voor huid en haar – terwijl ze tegelijk moeten voldoen aan onze criteria van duurzaamheid.

de cosmetica distributeur nederland gerichte op biologische producten

Heb je vragen over biologische en natuurlijke cosmetica merken? Of wil je graag een reseller worden?

Enkele populaire producten op onze selectie

het assortiment van biologische merken van schoonheidsproducten

Biologische merken van schoonheidsproducten

Bij Greenest Cosmetics, Cosmetica distributeur nederland geloven we in natuurlijke schoonheid en prachtige beauty producten die zorgen voor onze huid, gezondheid en de toekomst van onze planeet. Met ons professioneel geselecteerd aanbod van effectieve, biologische en hoogwaardige cosmetica dragen we hieraan bij. In onze selectie bieden we alleen beauty producten aan die onze waarden koesteren.

Voordat we een merk aan ons assortiment toevoegen, hebben we ons huiswerk gedaan. Door diep te graven zorgen we ervoor dat de merken aan onze natuurlijke, duurzame, eerlijke en ethische waarden voldoen. Tegelijk kijken we naar de effectiviteit zodat alle merken van schoonheidsproducten uitzonderlijk functioneel zijn en daadwerkelijk voldoen aan de verwachtingen van klanten. Zo zorgen we ervoor dat Greenest Cosmetics een biologische cosmetica groothandel is, met merken van schoonheidsproducten die schoonheid ook écht schoon maken.

Duurzame cosmetica distributeur nederland

Sommige van onze producten zijn niet volledig biologisch. Je vraagt je misschien af waarom we deze artikelen in onze selectie hebben opgenomen. In plaats van volledig biologisch te zijn, volgen deze producten duurzame waarden. Daardoor bieden ze een groener alternatief. Wij zijn van mening dat elke stap richting totale duurzaamheid telt!

We zijn er niet van overtuigd dat alle merken professionele schoonheidsproducten op de markt met dezelfde waarden wordt geproduceerd. Helaas bestaat de mogelijkheid dat sommige ingrediënten die in cosmetica worden gebruikt, belastend kunnen zijn voor onze huid, lichaam, klimaat en milieu. Bovendien ondersteunen ze mogelijk niet de natuurlijke behoeften van de huid.

Biologische beautyleverancier

Wanneer je onze groothandel producten verkent, kun je ervan uitgaan dat onze biologische en natuurlijke cosmeticaproducten bevatten geen:

  • onnodige vulstoffen en additieven
  • genetisch gemodificeerde ingrediënten
  • plastics (ons assortiment is 100% vrij van vloeibare of microplastic)
  • aluminium
  • siliconen
  • chemische UV-filters of formaldehyde releasers
  • grondstoffen of ingrediënten die op dieren zijn getest

We hebben honderden uren geïnvesteerd met studeren, lezen, vragen en begrijpen om zo tot de selectieprocedure te komen voor ons assortiment biologische en natuurlijke merken schoonheidsproducten. Daardoor kunnen we met een gerust hart zeggen; wij zijn zeker van onze zaak!

Een beautyleverancier en cosmetica distributeur nederland

Cosmetica distributeur – Onze selectieprocedure

Als beautyleverancier hebben we alleen de beste biologische en effectieve merken schoonheidsproducten in ons assortiment. Als cosmetica professional of schoonheidsspecialiste wil je voor je salon natuurlijk het allerbeste: een gezond beautyproduct dat doet wat die belooft. Zonder het milieu, gezondheid, huid of haar te schaden.

De selectieprocedure van Greenest Cosmetics omvat onder andere de volgende punten;

Cosmetica distributeur Nederland, België en Luxemburg

Greenest Cosmetics is cosmetica distributeur voor Nederland, België en Luxembourg in biologische en natuurlijke beautyproducten. Daarnaast vind je bij ons een etherische oliën groothandel.

Pas wanneer cosmetica merken en producten van cosmetica distributeurs Nederland door onze grondige selectie komen, nemen we de merken beautyproducten op in ons groothandel assortiment.

Vragen over onze biologische en natuuurlikje groothandel cosmetica merken? 

Neem contact met cosmetica distributeur nederland op voor meer informatie