Make-up groothandel voor beauty professionals.

Stel je voor: pigmentrijke en professionele make-up producten die de huid tegelijkertijd verzorgen. Klinkt als een droom toch?

Daarom bevat het assortiment van Greenest Cosmetics de make-up lijn Korento. Deze hoogwaardige natuurlijke make-up producten voegen noordelijke puurheid en hydratatie toe aan je make-up look!

groothandel make-up

Make up groothandel voor groeiende markttrends

Bewuste beauty en natuurlijke waarden worden steeds belangrijker zowel voor de beauty professionals als voor hun klanten. Duurzaamheid en biologisch zijn zeker trends voor de komende jaren en hebben daarnaast ook diepe waarden voor sommigen van ons. Zo begint het ook het consumptiegedrag te veranderen en beïnvloeden zelfs aankoopbeslissingen.

Naarmate deze trends groeien, rijst één vraag: Waar kan ik producten vinden die aan de kwaliteitseisen en productwensen van de consument voldoen, die tevens een professionele kwaliteit heeft?

Bij Greenest Cosmetics denken wij; Je kan alles hebben –Professionele kwaliteit, effectieve producten met een minimale impact op het milieu. Wij zijn je bewuste beautypartner, cosmetica en make up groothandel voor de beauty professionals, schoonheidsspecialiste, kappers, salons, webshops en voor bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

Als je ons groothandel make up assortiment bekijkt, kan je de volgende producteigenschappen verwachten zonder compromis; professionele kwaliteit, natuurljik, biologisch en milieubewust.

groothandel make up producten

Wij als makeup groothandel geloven dat natuurlijk en biologisch veel te bieden heeft als het gaat om de huid, ons welzijn, het milieu en bewuste consumptie. Van kwalitatieve make up kun je het volgende verwachten;

  • gelijkmatige verspreiding,
  • egalisering van de teint en poriën,
  • een jeugdige en gezonde glans,
  • afgewerkte resultaten,
  • aanpasbaar aan ieders unieke behoeften.

Aan deze eigenschappen en beloften kan natuurlijke make up ook voldoen – en méér. Natuurlijke en biologische make-up producten zijn over het algemeen skin-loving en bieden zowel huidverzorging als esthetische schoonheid. Ze zijn een perfecte mix van huidverzorging en hoog presterende make-up. Logisch dat de vraag hiernaar steeds groter wordt. Daarom hebben we niets anders dan echte natuurlijke en biologische cosmetica opgenomen in ons assortiment groothandel make up.

Verzorging als fundament van een mooie huid

Steeds meer mensen worden verliefd op de waardevolle voordelen die biologische en natuurlijke gezichtsverzorging biedt voor hun dagelijkse schoonheidsroutine – deze resulteren in een zachte, gezonde en goed verzorgde huid. Het klopt dat de juiste gezichtsverzorging het fundament is van een mooie huid. Maar wij zijn van mening dat make-up net zo belangrijk is! En waarom? Er is een simpel antwoord; helaas bevatten veel make-up producten ingrediënten waarvan wordt gezegd dat ze schadelijk zijn voor onze huid en het milieu. Bovendien is gebleken dat sommige cosmetische ingrediënten door onze huid in het lichaam kunnen worden opgenomen en schadelijk en belastend kunnen zijn voor onze algehele gezondheid. Velen dragen dagelijks tot wel 14 uur make-up. Dan is het niet gek dat make-up producten een positieve óf negatieve invloed kunnen hebben op ons welzijn en de conditie van de huid.

Wat zou beter zijn dan make-up producten die de huid voeden en verzorgen – terwijl ze de gewenste, hoogwaardige, langdurige en professionele make-up resultaten bieden – voor elk huidtype en elke leeftijd?

Welkom in de wereld van natuurlijke, biologische make up producten, samengesteld door makeup groothandel Greenest Cosmetics!

huidverzorgende-makeup
assortiment van groothandel make up

Wat natuurlijke en biologische make up voor ons betekent?

Natuurlijke en biologische make up is een populair onderwerp in de schoonheidswereld waar veel over gepraat wordt. Verschillende mensen hebben een andere definitie over wat de termen ‘natuurlijk’ en ‘biologisch’ precies inhouden. Daarom voelen we als groothandel natuurlijke makeup een verantwoordelijkheid om te delen hoe we bij Greenest Cosmetics zowel natuurlijke als biologische make up producten definiëren.

Voordat we het hebben over natuurlijke make up, kijken we eerst naar het niveau daaronder; de ingrediënten. In onze visie op beauty wordt natuurlijke make-up alleen gemaakt met in het wild gegroeid, gecertificeerde biologische of ecocert gecertificeerde ingrediënten, die zijn afkomstig van verantwoorde bronnen. Dergelijke ingrediënten bevatten bijvoorbeeld antioxidant en vitaminerijke biologische oliën en wassen, veilige natuurlijke pigmenten en heilzame, wilde bessen- en kruidenextracten. 

Dit zorgt ervoor dat deze natuurlijke make up zich richt op frisse, gezonde en stralende resultaten – terwijl hun textuur glad, hoog presterend en rijk aan pigmenten is. Zoals altijd sluiten we geen compromis met deze beschrijving. Dit betekent dat onze groothandel make up assortiment geen onnodige vullers, agressieve of vermoedelijk giftige ingrediënten bevat. We willen niet dat de bestanddelen ons of het milieu zouden belasten en in naam van schoonheid op je huid worden aangebracht. In onze definitie houdt natuurlijke make-up ook in dat de producten op duurzame wijze worden gemaakt en de verpakkingen recyclebaar en zero waste zijn.

Wat dan ‘biologisch’ voor ons make up groothandel assortiment betekent?

Natuurlijke make up producten bevatten pigmenten, hier komt de kleur vandaan. Het kan voorkomen dat natuurlijke pigmenten niet als ‘biologisch’ kunnen worden gecertificeerd omdat ze niet afkomstig zijn van landbouw. Daarbij zijn ​​100% biologische make-up producten echt zeldzaam. In ons assortiment vind je producten die qua ingrediënten tot 100% biologisch zijn. De andere make up producten hebben een zo hoog mogelijk biologisch percentage.

Aanbod groothandel make up

Ons natuurlijk make up assortiment bevat een uitgebreide selectie van échte en eerlijke producten. Deze bestaan uit fascinerende kostbare ingrediënten en pigmentrijke formules. Daarmee voldoen onze Beauty Groothandel make up producten aan de behoeften van zowel professionals en kwaliteitsbewuste klanten.

Onze hoogwaardige, multifunctionele en pigmentrijke make up producten zijn verdeeld in verschillende tinten en categorieën; 

Ons makeup groothandel assortiment is aangevuld met duurzame cosmetica accessoires, duurzame kwasten die de make up perfect aanbrengen en verspreiden.

Wil je iets vragen over onze make up producten, partnerschap, ingrediënten of leveringen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Sta je te popelen om aan de slag te gaan met pure makeup producten? Of wil je graag reseller worden?

Je hoeft niet langer te wachten.