Greenest Cosmetics – Je bewuste beauty partner

Als schoonheidsspecialisten groothandel klopt ons hart voor biologische gezichtsverzorging – probeer het zelf en wordt op slag verliefd!

Als pure schoonheidsspecialisten groothandel vinden wij het belangrijk dat we de puurste producten op de markt aanbieden. We hebben ons groothandel assortiment zo samengesteld dat onze producten voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest kwaliteitsbewuste klanten.

Welkom bij Greenest Cosmetics – Je bewuste beauty partner. We leveren high-end, biologische en duurzame cosmetica voor beauty professionals en voor bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.

Biologische schoonheidsspecialiste groothandel

Biologische beautyproducten zijn absoluut een toekomstige trend – en dat is eigenlijk ook best logisch. Biologische producten hebben een bijzonder effectieve werking, eentje die niet onopgemerkt is gebleven bij beautyprofessionals.

Biologische gezichtsverzorgingsproducten bieden een unieke salon ervaring en zijn geschikt voor gebruik in verschillende behandelingen.

De meeste huidtypes ervaren onmiddellijke positieve effecten van biologische cosmetica – al na het eerste gebruik. De huid ziet er gezonder uit en voelt zacht en verzorgd aan. Dit positieve effect komt doordat onze biologische gezichtsverzorging een grote hoeveelheid aan actieve, hoog presterende ingrediënten bevatten, in de meest pure vorm.

Het geheim van biologische gezichtsverzorging

Biologische hoogwaardige ingrediënten zijn bijvoorbeeld skin-loving oliën, bessen, poeders, effectieve bloemen, kruiden extracten en distillaten die de huid voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig heeft. Deze kunnen diep in de huidlagen worden opgenomen en ze daar brengen – precies op de plek waar ze nodig zijn.

Daarnaast bevatten bepaalde biologische ingrediënten bijzonder hoge niveaus waardevolle bioactieve stoffen zoals antioxidanten, essentiële vetzuren, vitamines en enzymen. Deze zijn bekend om hun voordelen in huidverzorging, huidbescherming en huidverbetering, zoals:

  • bescherming tegen oxidatieve stress
  • ondersteuning van de de collageenproductie
  • egalisering van de de huidtint
  • verhogen van de elasticiteit van de huid 
  • bescherming tegen UV-straling en blauw licht
biologische cosmetica groothandel en huidverzorgingsproducten voor beauty salons
Biologische schoonheidsspecialiste groothandel

Waarom biologische cosmetica zo geweldig is

Al deze eigenschappen en voordelen van biologische gezichtsverzorging klinken misschien overweldigend en zelfs te mooi om waar te zijn – maar dit is precies de eerlijkheid van wat natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de huid doen. 

Biologische gezichtsverzorging ondersteunt de huideigen functies. Ze voeden de huid in plaats van deze te belasten met plastic deeltjes of onnodige agressieve stoffen. Dit laatste geeft soms snel ogenschijnlijk resultaat maar op de langere termijn beschadigt het de huid en haar natuurlijke beschermingsmechanisme. Bij het continu gebruik van biologische gezichtsverzorging zal de huid dag na dag verbeteren. 

Biologische gezichtsverzorging assortiment

Biologische cosmetica groothandel 

Zoals je waarschijnlijk weet, zijn de termen biologische gezichtsverzorging, natuurlijk, groen of duurzaam niet gereguleerd in cosmeticaproducten. Daarom kunnen deze definities voor iedereen een andere betekenis hebben. Er is in dit geval geen goed of fout antwoord. Wel vinden we het waardevol te delen hoe wij biologische gezichtsverzorging – als beauty groothandel – definiëren. 

Als we het woord biologisch gebruiken, betekent dit dat de ingrediënten in de biologische gezichtsverzorging voor 95% – 100% biologisch zijn. De mogelijke overige 5% zijn ecocert-gecertificeerde ingrediënten zoals klei, mineralen en pigmenten. Of een groene innovatie, die volledig natuurlijk is maar niet officieel gecertificeerd kan worden als biologisch.

de beautyleverancier en schoonheidsspecialiste groothandel
biologische-cosmetica-groothandel

Beautyleverancier; natuurlijk en veilig

Wij van Greenest Cosmetics geloven dat gezichtsverzorging zonder schadelijke stoffen kan én moet. In een maatschappij die steeds kunstmatiger is geworden, is het belangrijk natuurlijke cosmetica te gebruiken die 100% veilig en net zo effectief is. Bepaalde ingrediënten kunnen namelijk huidirritatie of hormoonverstoring veroorzaken. Parabenen worden zelfs gerelateerd aan borstkanker of onvruchtbaarheid 

Je kunt erop vertrouwen dat de gezichtsverzorging in ons schoonheidsspecialiste groothandel assortiment geen schadelijke stoffen bevatten. Nu niet, nooit niet.

Schoonheidsspecialiste groothandel biologisch assortiment

Ons groothandel assortiment biologische gezichtsverzorging bestaat uit een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd aanbod. De cosmeticaproducten bevatten stuk voor stuk schone en actieve ingrediënten. Elk product heeft onze selectieprocedure doorlopen; zodat we zeker weten dat ze effectief en puur zijn. Dat ze de natuurlijke behoeften van de huid ondersteunen en het welzijn van de huid koesteren. Daarnaast gaan de producten lang mee en zijn ze verpakt in recyclebare verpakkingen. Uiteraard vegan en vrij van dierproeven. Eigenschappen waardoor de gebruikers er keer op keer verliefd op worden!

Schoonheidsspecialiste groothandel biedt producten voor behandelingen

Productcategorieën schoonheidsspecialiste groothandel

Ons schoonheidsspecialiste groothandel assortiment is verdeeld in de volgende categorieën. Alles dat nodig is voor een resultaatgerichte gezichtsroutine en beauty behandelingen;

  • gezichtsreinigers
  • gezichtssprays
  • moisturizers
  • gezichtsoliën
  • diep reinigende gezichtsmaskers

Biologische beautyproducten in je salon

Onze hoog presterende producten zijn geschikt voor professioneel gebruik door jou als schoonheidsspecialiste, beauty salon of verkoper van natuurlijke cosmetica. Ze voldoen aan de verschillende behoeften van alle huidtypes. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze biologische gezichtsverzorging of salon aanbod.