Op zoek naar een biologische webshop groothandel schoonheidsspecialiste?

Dan hoef je niet verder te zoeken! Wij leveren online aan beauty professionalsvan Groningen tot aan Limburg en zelfs België.

Ons biologische groothandel assortiment voldoet aan de verwachtingen van de meest kwaliteitsbewusteklanten. Ben je nog niet bekend met het geheim van biologische gezichtsverzorging en huidverzorgende make-up? Probeer het zelf en wezijnervan overtuigd dat je niet meer anders wilt, net als je klanten!

Het grootste biologische beauty assortiment op de markt.

Het bestelportaal is 24 uur per dag bereikbaar.

Elk product uit ons assortiment kan per stuk besteld worden.

Geen minimum orderwaarde, verplicht afname of jaaromzet.

Plasticvrije verzending op werkdagen, nog dezelfde dag verstuurd.

De beste bewuste beauty & Eerlijke marges voor retailers.

Schoonheid groothandel

Biologische producten schoonheid groothandel

Biologische en natuurlijke producten in de schoonheids groothandel zijn niet alleen een trend in de beautybranche, ook een toekomstige must-have. Voor het milieu, behandelresultaten, de toenemende vraag van klanten én een hogere omzet van je salon.

Ons hart klopt voor biologische en natuurlijke producten die op de meest duurzame manier zijn geproduceerd. Wij houden van producten die niet alleen milieu- en huidvriendelijk zijn maar ook natuurlijke ingrediënten bevatten die effectieve resultaten geven. Daarnaast gaan deze producten ook nog eens heel lang mee.

Voor écht biologische en natuurlijke producten betaal je misschien meer, maar je krijgt ook daadwerkelijk meer. Dus “duur” kun je het eigenlijk niet noemen en deze meerwaarde kun je ook aan je klanten uitleggen. De biologische producten in onze schoonheid groothandel zijn geschikt voor elke beautyprofessional, dus ook voor jou als schoonheidsspecialiste. Ze bevatten eigenschappen waar je klanten keer op keer weer verliefd op zullen worden!

De meeste huidtypes ervaren onmiddellijke positieve effecten van biologische cosmetica – al na het eerste gebruik. De huid ziet er gezonder uit en voelt zacht en verzorgd aan

Waarom biologische gezichtsverzorging zo geweldig is

Onze biologische gezichtsverzorging ondersteunt de natuurlijke balans van de huid en haar functie. Ze voeden de huid in plaats van deze te belasten met plastic deeltjes of onnodige agressieve stoffen. Deze synthetische ingrediënten lijken soms snel resultaat te geven, maar zorgen uiteindelijk voor beschadiging van de huid en haar natuurlijke beschermingsmechanisme. Zonde en bovendien onnodig, er zijn zoveel mooie alternatieven!

De beauty producten in onze webshop bevatten een grote hoeveelheid aan actieve, hoog presterende ingrediënten in de meest pure vorm. Bij regelmatig gebruik van biologische gezichtsverzorging zal de huid dag na dag verbeteren. Dit is precies de eerlijkheid van wat natuurlijke huidverzorgingsproducten voor de huid, en dus je salon, kunnen doen. Om diezelfde reden is het slim om ook te kiezen voor huidverzorgende make-up.

Schoonheidssalon benodigdheden

100% veilig en net zo effectief

Wij van Greenest Cosmetics geloven dat gezichtsverzorging zonder schadelijkestoffen kan én moet. In een maatschappij die steeds kunstmatiger is geworden, is het belangrijk natuurlijke cosmetica te gebruiken die 100% veilig en net zo effectief is. Niet alleen verstoren bepaalde ingrediënten de natuurlijke balans, ze kunnen ook huidirritatie of hormoonverstoring veroorzaken. Parabenen worden zelfs gerelateerd aan borstkanker of onvruchtbaarheid. Dit zijn ingrediënten die je dus echt liever niet op een huid wilt smeren. Je wilt ook niet dagelijks in jouw werk aan deze stoffen worden blootgesteld.

Schoonheidssalon benodigdheden

Schoonheidssalon benodigdheden; optimale salonervaring met aromatherapie

Sommige schoonheidsspecialisten kiezen voor producten met synthetischestoffen zoals parfum, vanwege de lekker geur. En dat is best logisch; want geur is een belangrijk onderdeel van de ervaring in een schoonheidssalon. Maar natuurlijk niet ten koste van huidverzorging toch?

Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat hoe sterker en langer een product ruikt, des te agressiever de ingrediënten helaas zijn. Daarom hebben wij aromatherapie in onze webshop groothandel specialiste opgenomen. Deze bestaat uit authentieke en pure essentiële oliën met tientallen unieke bio-chemische componenten. De etherische oliën hebben diverse toepassingsmogelijkheden met elk positieve effecten zoals; ontspannen, kalmeren, stimuleren en het geven van energie. Ze maken van je schoonheidsbehandeling een unieke wellness ervaring!

Waarom onze webshop groothandel schoonheidsspecialiste?

Wanneer je op zoek bent naar een webshop groothandel schoonheidsspecialiste zijn er verschillende leveranciers schoonheidssalon waar je uit kunt kiezen.

Op basis waarvan maak je je keuze voor een schoonheid groothandel?

Greenest Cosmetics is dé perfecte partner voor schoonheidsspecialisten die natuurlijke schoonheid omarmen. Dit doen we door een groothandel aanbod met de puurste producten op de markt.

Hierom kies je voor de webshop groothandel schoonheidsspecialiste van Greenest Cosmetics:

> Het grootste biologische beauty assortiment op de markt

> Producten, die een Climate Neutral Certificaat hebben

> Eerlijke marges voor retailers

> Korting bij de testbestelling en staffels

> Alle producten uit voorraad leverbaar

> Plasticvrije verzending via DHL op werkdagen, nog dezelfde dag verstuurd.

> Het bestelportaal is 24 uur per dag bereikbaar

> Elk product uit ons assortiment kan per stuk besteld worden

> Geen minimum orderwaarde, verplichte afname of jaaromzet

> Wetenschappelijke onderzoeken over de cosmeticabranche

> Informatie over duurzame- en biologische beauty beautyproducten

Schoonheidssalon producten kopen

Met schoonheidssalon producten kopen uit ons compleet biologische
assortiment, ben je verzekerd van de volgende vier waarden:

Webshop groothandel voor schoonheidsspecialiste

1. Puur en natuurlijk

In de beauty wereld van Greenest Cosmetics bevatten producten zoveel
mogelijk onbewerkte en biologische grondstoffen – zonder onnodige entwijfelachtige toevoegingen.

Schoonheids groothandel

2. Transparant

We letten op de ingrediënten van producten en of alle grondstoffen uit
verantwoorde bronnen komen. We accepteren geen dierproeven met
producten of hun ingrediënten.

3. Skin-loving & effectief

We houden van producten die oprecht huidvriendelijk en resultaatgericht zijn. Onze producten zijn rijk aan actieve ingrediënten en geschikt voor
professioneel gebruik.

4. Milieubewust & duurzaam

Voor ons is duurzaamheid niet zomaar een trend. We staan voor
milieubewuste keuzes omdat ze bijdragen aan langdurige voordelen van ons allemaal.

Ben je gefascineerd over pure en duurzame producten in onze schoonheids groothandel?

Maar zou je nog iets willen vragen over partnerschap, ingrediënten, leveringen,  of salon programma’s bijvoorbeeld. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sta je te popelen om aan de slag te gaan met pure en duurzame producten? 

Je hoeft niet langer te wachten. Het bestelportaal van webshop groothandel schoonheidsspecialiste is 24 uren per dag bereikbaar.