Professionele en duurzame cosmetica accessoires voor veeleisend en langdurig gebruik

Greenest Cosmetics, groothandel in duurzame cosmetica accessoires. Alle producten in ons assortiment passen bij bewuste bedrijven en een wellness gerichte levensstijl.

Holistisch persoonlijk welzijn wordt een steeds belangrijk onderdeel in de dagelijkse routine van velen. We beginnen oprechte aandacht te krijgen voor de oorsprong van producten, hun prestaties en gebruik. De eisen van een cosmeticagroothandel worden daarmee hoger – en terecht. Wat is de levenscyclus van het product? Wat gebeurt ermee na gebruik? En hoe en waar wordt het product geproduceerd? Daarbij moeten duurzame cosmetica accessoires stevig aanvoelen en makkelijk zijn in gebruik, met een vleugje luxe.

Met bovenstaande uitgangspunten vinden we dat Greenest Cosmetics meer is dan een groothandel voor natuurlijke cosmetica. Wij gaan verder door duurzame cosmetica accessoires aan te bieden, die passen in een bewuste en wellness gerichte levensstijl. Zoals bijvoorbeeld voor onze professionele kwasten of mousseline gezichtsdoek.

Duurzame beauty accessoires gemaakt van bamboe

De eigenschappen van duurzame cosmetica accessoires

Elk van de producten in het groothandel assortiment cosmetica accessoires is bewust gekozen met een kritisch oog op de levensduur, multifunctionaliteit en materiaal. Bovendien zijn ze geproduceerd onder goede omstandigheden, zonder kinderarbeid. Ze zijn milieuvriendelijk, vegan en gemaakt van gerecyclede of hernieuwbare materialen. De cosmetica accessoires zijn duurzaam doordat ze stevig zijn en gemaakt om lang mee te kunnen doen. Ze werken net zo goed als elk andere beauty tool en bieden extra luxe aan je schoonheidsroutine.

Duurzame beauty accessoires in je salon

Oftewel de duurzame cosmetica accessoires in het groothandel aanbod van Greenest Cosmetics passen gegarandeerd in elke salon met natuurlijk producten. In combinatie met onze biologische schoonheidsproducten zorgen ze voor:

  • een zachte en verwende huid
  • glad ontward haar zonder deze te beschadigen
  • perfect afgewerkte make-up
  • de beste bewaarfunctie voor je natuurlijke verzorgingsproducten

Categorieën

Groothandel duurzame cosmetica accessoires

Onze duurzame cosmetica accessoires werken net zo goed als elke andere beauty tool maar onderscheiden zich door het eerlijke en duurzame karakter. Vrij van onnodig plastic en andere twijfelachtige verbindingen die mogelijk schade kunnen toebrengen aan de natuur of onze eigen beauty.

Authentieke biologische mousseline gezichtsdoek

Zachte biologische gezichtsverzorging doekjes, gemaakt van mousseline, zijn een waardevolle aanvulling voor ons huidverzorging assortiment. Ze kunnen met bijna elke reiniger worden gebruikt. Mousseline doeken helpen bij het verwijderen van vuil en make-up resten. Ook zorgen ze voor een fijne en milde dagelijkse peeling van de huid waardoor deze extra schoon en verzorgd blijft. De biologische gezichtsdoek is zelfs zacht genoeg voor de gevoelige huid. Omdat iedereen een jeugdige, frisse en stralende huid verdient. 

Er wordt gezegd dat mousseline gezichtsdoekjes door het biologische katoen veiliger zijn voor de huid omdat er bij de teelt geen harde pesticiden zijn gebruikt. Daardoor is biologisch katoen ook milieuvriendelijker. Geef dus de voorkeur aan biologische mousseline doek.

Groothandel in Professionele make-up kwasten

De juiste tools hebben invloed op het beste resultaat; make up kwasten die het product gelijkmatig, egaal en op de juiste plek aanbrengen.

Professionele kwasten maken het natuurlijke make up assortiment van Greenest Cosmetics af. Deze prachtige, stevige en duurzame kwasten voldoen aan de behoeften van make up professionals. Ze verdelen de make up nauwkeurig en gelijkmatig. Zijn makkelijk schoon te maken en blijven zacht, zelfs bij intensief gebruik. 

Groothandel duurzame kapper accessoires 

Duurzame kapper accessoires kunnen in het groothandel assortiment niet ontbreken. Onze FSC-gecertificeerde haartools met een stevige, zachte houten grip maken de haarverzorging af. Ze ontwarren het haar zonder deze te beschadigen. Daarbij hebben de kapper accessoires verschillende unieke en heilzame eigenschappen voor het haar en de hoofdhuid. Zoals het verbeteren van de bloedcirculatie door massage en het verminderen van statisch haar. Het natuurlijke rubber kussen zorgt ervoor dat het haar zacht en aangenaam ontwart kan worden. Zo komen natuurlijke haarproducten het best tot zijn recht. 

Bekijk ook ons ​​groothandel assortiment duurzame en professionele kappersproducten.

Greenest Cosmetics Groothandel duurzame cosmetica accessoires

Milieubewuste cosmetica groothandel voor beauty professionals, schoonheidsspecialiste, kappers, salons, webshops en voor bedrijven die natuurlijke schoonheid omarmen.