Wil jij graag je
beauty business verduurzamen?

Ben je op zoek naar tools die je beauty business duurzamer maken?

Ben je ook bewuster geworden over je persoonlijke en zakelijke keuzes en op zoek naar meer informatie en inspiratie over duurzame beauty?

Download dan ons gratis e-book en leer meer over duurzame beauty voor jouw salon!

In dit e-book;

  • Ontdek je wat duurzame beauty is
  • Leer je wat cosmetica duurzaam maakt
  • Krijg je 12 eenvoudige tips die helpen je je beauty business te verduurzamen
  • Staat een duurzame beauty model

Lieve Beauty Professional, herken jij jezelf hierin?

Heb jij het idee dat het woord duurzaamheid overal voorbij komt? We begrijpen je! Bijna elk bedrijf lijkt ermee bezig te zijn. Ook op het vakgebied Beauty wordt duurzaamheid steeds belangrijker – en het gaat één van de grootste trends zijn.

Wil je ook meer te weten komen over duurzame beauty, maar weet je niet waar je moet beginnen? Vind je het lastig om objectieve informatie te vinden of kom je tijd tekort? Met dit e-book helpen we je wellicht al wat op weg.

Klanten worden steeds bewuster en de vraag naar biologische en natuurlijke beautyproducten groeit jaarlijks. De eisen voor ons als beauty retailer worden hoger – en terecht!

Download ons e-book en leer een goede basis over een van de grootste toekomstige beauty trends. Duurzame beauty is een complex onderwerp – we hebben het in visuele vorm verpakt en concrete voorbeelden helpen je om dit holistische onderwerp beter te begrijpen.

Wat kunnen duurzame praktijken voor je bedrijf betekenen?

Duurzame praktijken kunnen de reputatie van je bedrijf verbeteren, je een concurrentievoordeel opleveren en zelfs nieuwe klanten verleiden om naar jouw salon te komen.

En je werkt natuurlijk ook mee aan een verantwoorde toekomst, dat een diepere voldoening voor je onderneming kan geven. Ook heeft de groeiende interesse voor duurzaamheid een groot effect op de cosmeticamarkt. Er is een groeiende vraag naar duurzame cosmetica van zowel consumenten als retailers. De duurzame beauty markt groeit jaarlijks met 15%! Genoeg reden dus om aan te nemen dat deze trend zal blijven groeien.

In het e-book van Greenest Cosmetics leer je;

  • Een holistische benadering van duurzaamheid in de beauty industrie
  • Een goede basis over één van de grootste toekomstige beauty trend
  • Tools om concrete stappen te zetten in de richting van een duurzamere beauty business